Спорт

ADIATIC KUP KOŠARKAŠKIH VETERANA U SPLITU – KARAČA 2005 PREDSTAVLJA HERCEG NOVI I CRNU GORU

Na petom košarkaškom turniru veterana u Splitu, koji je na programu od danas do nedjelje, učestvuju ekipe iz Ljubljane, Maribora, Sarajeva, Novog Sada, Beograda, Slovačke i Herceg Novog. Naš predstavnik Karača 2005 očekuje plasman u finale za selekciju 45+.

Na turniru učestvuje 26 ekipa, u tri muške kategorije (35+ ,45+ i 50+) i jednoj ženskoj starosnoj kategoriji (35+). U planu je odigravanje oko 30 utakmica a organizatori očekuju veliki odziv publike i garantuju  pravi košarkaški spektakl. Pred put trener ekipe Jovica Ogurlić je rekao da svi u klubu očekuju bolji rezultat od prošle godine a to je plasman u finale.

-Ovo je naš drugi nastup u Splitu. Prošle godine smo bili peti. Odlazimo sa željom da se dobro družimo i prikažemo odličnu igru. Svi igrači su spremni a želja je plasman u finale.

Na put su krenuli: Jovan Vučurović, Pavle Njegovac, Milan Cvjetičanin, Ljubiša Savić, Dragan Očinić, Goran Vasilijević, Vuksan Stamenković, Dušan Radetić, Davor Milić, Igor Kovačević, Marko Popović, Slavko Popadić, Slobodan Janjić i trener Jovica Ogurlić.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close