Спорт

ЈАДРАН СПАРИНГУЈЕ СА РАДНИЧКИМ ИЗ КРАГУЈЕВЦА

Ватерполисти Јадрана из Херцег Новог угостили су екипу Радничког из Крагујевца на четвородневни спаринг у склопу припрема за КУП Црне Горе који је по програму почетком октобра.
Током боравка Крагујевчана у Херцег Новом биће одрађено осам заједничких тренинга. Послиједни наступ екипа Јадрана Царине је имала средином јула мјесеца у оквиру финалног турнира регионалне ватерполо лиге у Дуборвнику, а прије тога петог марта у Барселони утакмицу Лише Шампиона након чека је услиједио прекид спортских активности узрокованих панедмијој корона вируса.

„Дуго нисмо имали ни званичних ни пријатељских утакмица осим оне у Дуборвнику на финалном турниру регионалне лиге. Момци су жељни утакмица. Годинама крајем августа и у септембру играмо велики број тренинг утакмица у склопу припрема за нову сезону и то нам недостаје ове године јер многе екипе које су жељеле да дођу у Херцег Нови нису у могућности да допутују, а и нам је могућност путовања јако сужен услијед епидемије. Екипа Радничког је јако добро, имају бројна појачања, код њих је у клуб у току љета дошло више играча него у све клубове у Црној Гори, искористићемо ове тренинге и тренинг утакмице на прави начин да се спремимо за КУП који нас очекује почетком октобра“ – Петар Радановић – тренер Јадрана.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close