ДруштвоИздвојено

AGENCIJA ZA RAZVOJ ORJENA: DJEDA MRAZ SA DJECOM PODORJENSKIH MJESNIH ZAJEDNICA

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika Agencija za razvoj i  zaštitu Orjena je uz podršku Opštine Herceg Novi i  gradske Turističke organizacije, upriličila program za djecu koja žive u mjesnim zajednicama Kruševice, Mokrine, Kameno-Žlijebi i Ubli, dijelu  Parka prirode „Orjen“. Program je održan u petak, 28. 12. u  školskim prostorijama područnog odjeljenja na Kruševicama.

Za djecu je organizovana radionica izrade novogodišnjih čestitki,  čiji će motivi biti iskorišćeni za čestitku Agencije za razvoj i zaštitu Orjena, odnosno Turističke organizacije Herceg Novog. Glavni događaj je svakako bio dolazak Djeda Mraza, koji je u druženju  i igri sa najmlađima dijelio prigodne novogodišnje paketiće. Uz
neizostavnu zajedničku fotografiju, svako dijete je dobilo priliku za  fotografisanje sa najomiljenijim Djedom na planeti, nakon čega je organizovana i novogodišnja žurka.

 


-Zahvaljujemo se na saradnji OŠ  „Milan Vuković“, podorjenskim mjesnim zajednicama, te vrijednim kruševičkim domaćicama koje su  pripremile domaće poslastice. Ovaj događaj je jedan u nizu u programu Agencije, osmišljenom između  ostalog za pružanje podrške podorjenskom stanovništvu, koje čini nezaobilazni segment uspješnog funkcionisanja  Parka prirode „Orjen“ navodi u informaciji                   vd izvršna direktorka Milja Vitorović.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close