ДруштвоТуризам

ANKETA TURISTIČKE ORGANIZACIJE – HERCEG NOVI 2016. – KAO PUTOKAZ ZA POBOLJŠANJA

Anketari Turističke organizacije Herceg Novi i ove godine će anketirati turiste koji su za odmor i razonodu odabrali hercegnovsku rivijeru. Gosti koji borave na više od 100 različitih lokacija na području opštine biće u prilici da iznesu svoje mišljenje, komentare, zadovoljstvo ukupnom turističkom ponudom grada, saopštavaju iz gradske TO.

Anketiranje turista realizuje se   već 52 godine ali će ovog ljeta biti značajno unaprijeđeno dodatnim pitanjima koja se tiču kvaliteta rada turističkih objekata, sadržaja za zabavu i razonodu, kao i radom turističko informativnih biroa i relevantnih opštinskih službi.

Pitanja su formirana tako da turisti mogu dati komentare od značaja za ocjenu stepena njihovog zadovoljstva, na osnovu kojih će se dobiti važne smjernice za unaprijeđenje postojeće turističke ponude grada, kao i uslova boravka turista na području naše opštine.

Podsjetićemo, gostima  koji ljetuju u Herceg Novom, prošle godine  najviše su  smetali  dileri i preglasna muzika. Žalili su se i na buku zbog građevinskih radova, inače zabranjenih u ovom periodu, a pritužbe su uglavnom stizale iz Kumbora, u kome kompanija „Azmont Investmenst“  ima dozvolu  za gradnju i tokom ljeta. Nakon prvih prigovora ovaj problem je riješen, ali su ostale druge primjedbe gostiju, recimo  zbog komunalne nehigijene, što ove godine ne bi trebalo da se dešava s obzirom  na poboljšanja u ovoj oblasti, zaštitu nadzemnih, postavljanje podzemnih kontejnera, nabavku novih korpi za otpatke, i uvođenje u posao savremenijih kamiona za odvoz otpada i mehaničko čišćenje ulica. Na spisku primjedbi lani je bilo  i nepoštovanje pravilnika o oslobađanju polovine kupališta od plažnog mobilijara, neuređene plaže i rad taksi službi.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close