ДруштвоИздвојено

APEL SLUŽBE ZAŠTITE: OČISTITE DIMNJAKE

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja  u posljednjih 48 časova,  imali su nekoliko intervencija. Učestvovali su u gašenju  požara koji je preksinoć izbio na
odlagalištu za jahte kod hotela Regina u Bijeloj. Prema riječima vođe smjene u Vatrogasnom domu u Meljinama,  Vladimira Pejovića, uveče u 20 časova i 29 minuta dobili su poziv da gori  gliser na  prikolici,na placu odlagališta za jahte pored hotela Regina u Bijeloj.  Ubrzo je  saniran  požar. Izgorio je dio glisera i motor na drugom gliseru. Vatrogasci su brzom intervencijom sprečili da se vatra proširi na druga plovila koja su smještena na tom placu.   Uviđaj su obavili pripadnici  Uprave policije, kazao je Pejović.
U istom periodu učestvovali su i u  obezbijeđivanju   kod spasavanja jedne osobe,  koja je imala nezgodu u svom domu.  Takođe, su asistirali  policijskim službenicima.
Sezona je loženja pa pozivaju sve koji imaju dimnjake da ih  čiste i održavaju – kako ne bi dolazilo do začepljenja i zapaljenja,  posebno, potkrovlja koja najčešće imaju drvenu lamperiju. U Službi zaštite i spasavanja non – stop su na raspolaganju građanima i pozivaju ih da, u im se slučaju potrebe jave na  broj  123 koji je stalno u funkciji.
Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close