ДруштвоИздвојено

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА

Свим вјерницима исламске вјероисповијести, представницима Исламске заједнице Црне Горе и главном имаму за Боку Которску и Будву, ефендији Меху Мартиновићу, предсједник општине Стеван Катић и предсједник СО Херцег Нови, Никола Самарџић упутили су искрене честитке поводом Рамазанског бајрама.
“Проведите овај велики исламски празник у миру, љубави, здрављу и слози, дијелећи радост са својим пријатељима и породицом.
Нека ови дани буду повод да се сви заједно окренемо добрим мислима и дјелима, милосрђу и човјекољубљу, ради напретка и свијетле будућности.
Заједништво, слога и разумијевање темељне су вриједности друштва које сви заједно градимо. Поштујући и уважавајући сваког појединца и заједницу, показујемо да смо достојни наших предака, чији је сан било мултиетничко и мултиконфесионално друштво. Херцег Нови је вјековима био и остаће град међусобног поштовања и међувјерског склада, који поштује и слави хуманост, солидарност и толерацију.
У своје лично и име Општине Херцег Нови желимо вам срећан празник”, истиче се у честитки Стевана Катића и Николе Самарџића.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close