Политика

ДЕМОКРАТЕ ХН:НАШЕ ПРОЈЕКТЕ НЕ МОЖЕ НИ СУЗАВАЦ ЗАМАГЛИТИ

На саопштење ОО ДПС реаговали су из ОО Демократе Херцег Нови:

-Када би на нашем путу развоја Херцег Новог свако мало застајали и објашњавали онима који су рушили, како ми градимо, онима који су пљачкали, како поштено управљамо и онима који су све уназадили, како данас напредујемо, никада не би стигли до циља. Људе из прошлости остављамо времену у коме су настали и времену којем очито припадају, а ми ћемо наставити да се бавимо изградњом будућности за све грађане Херцег Новог.
Да. Замислите, усвојен је извјештај о раду предсједника Општине без сузавца, без батинаша, без криминалаца у бијелим мајицама, без крвавих глава, без ломљења инвентара и и без пуцања стакала. Није ни чудо што је све то вама као дивљацима чудно. Јасно нам је да сте у Будви пристали да будете метла Зорана Лазовића, па сте тако и ометлани, али да ћете се у Херцег Новом свести на групицу која клизи испод цензуса то нијесмо могли предвидјети. Срећом по све у Црној Гори, а посебно по новску дјецу, то се и десило, јер би у супротном дјеца морала ићи у школу са гас маскама због дивљака попут вас.
Наравно, чим сте у Будви и Никшићу ухваћени у лажи, покушавајући да оправдате нападе на дјецу и љекаре, настављате још скандалознијим темпом, све док не досегнете ниво патолошких лажова, што је свакако манир дивљака у бијелим мајицама.
Да ли су вам велике количине сузавца које држите и по канцеларијама и по џеповима исцуриле па замаглиле вид или покушавате да окрећете главу, у то не желимо да улазимо. Али важно је да грађани виде на десетине километара асфалтираних приградских путева и путева у удаљеним селима, виде и завршену Његошеву кућу, али и Андрићеву која се завршава, виде и зграду Градске музике и Авантуристички парк, виде и изградњу нове јавне гараже и градског трга испред зграде Општине, виде и нову јавну расвјету. Све се види господо аутократе, толико јасно да ни ваш сузавац то не може замаглити. Ријешено је питање несташице воде, отворена је и градска телевизија. Херцег Нови је данас далеко чистији и уреднији град. Извршена је и реконструкција дијела Шеталишта Пет Даница, завршени грађевински радови на изградњи колектора и коначно уређење пута на ривијери, затим усвојен је и ПУП. Започели смо изградњу Дневног центра. Унапријеђени су социјални сервиси, а културни живот града подигнут на много већи ниво. Реконструисано је и градско степениште Јова Дабовића и Данице Томашевић, уређена бројна спортска и дјечија игралишта, обезбијеђени бесплатни уџбеници за основце, новчана помоћ за свако новорођенче. Обезбијеђен је и бесплатан превоз за најугроженије пензионере и ђаке са села и приградских насеља. Реализовали смо и бројне пројекте секундарне канализационе мреже, ставили у функцију општински хотел. Ријешили смо и бројне афере које сте оставили за собом, од станова за просвјетне раднике до милионске преваре са лед расвјетом.
Ово су господо представници сузавац демократије, пројекти за све грађане, па и за вас, под условом да их умијете користити. Надамо се да сте научили да улазите у јавне установе на врата користећи кваку, а не пајсер, али исто тако се надамо да сте научили да пратите спортске догађаје у којима учествују наша дјеца, а да их не нишаните сузавцима. Наш рад који видимо да са пажњом пратите, може едукативно дјеловати и на вас, јер учећи и гледајући како се стручно, одговорно и културно приступа послу, можда успијете да из фазе дивљаштва, пређете у цивилизацију и 21. вијек. Заиста, у овом времену културе, пристојности, модерног приступа и идеја, нема мјеста за људе чији су главни аргументи палице, пајсери, дивљаци и сузавац-наведено је у саопштењу Демократа.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close