ДруштвоИздвојено

ДЕЗИНФЕКЦИЈА УЛИЦА, ПОВРШИНА У ГРАДУ И НА ПОДРУЧЈУ РИВИЈЕРЕ

На основу смјерница Општинског тима за заштиту и спасавање редовно се обавља дезинфекција улица и јавних површина.  Радници градске Чистоће и припадници Службе запштите и спасавања комбиновано раде на чишћењу и дезинфекцији улица , тргова, Шеталишта , приобалног пута на ривијери. Планом је дефинисано да два пута дневно чисте простор око карантина у Игалу. Јуче су били ангажовани од Игала до Мељина.

Данас су комуналне екипе и припадници Службе заштите и спасавања  ангажоване  на чишћењу и прању дезифинфикационим средствима  приобалног пута  од Кумбора до Каменара. Такође, су активностима дезинфекције обухватили подручје Мељина. 

Према ријечима чланице Општинског тима за заштиту и спасавање др Тамаре Вујовић уз карантине, редовно се дезинфикује и пијаца након завршеног радног времена.

 Радници Комунално- стамбеног предузећа ангажовани су на дезинфекцији пијачног простора сваког дана након затварања  детаљно чисте и дезинфикују све дијелове пијаце у граду. Такође, се и пијаца у Игалу чисти и дезинфикује сваки дан. 

На нивоу Општинског тима  дневно се прави распоред и планови континуиране дезинфекције  свих јавних површина и улица у граду и на подручју ривијере.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close