Добро јутро

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Evo nam još jednog dana. Na mjesto sa kojeg smo jutros krenuli večeras ćemo se vratiti, a u taj krug u koji su meteorolozi  već upisali oblake, od sredine dana mjestimično i slabu kišu i temperaturu vazduha do 13 stepeni možete dodati još mnogo toga. Da krenemo od onoga što mi znamo, a vi svoj spisak svakako dopunite.

Počnimo  dakle ispočetka!

Okrugli sto, na kojem će biti predstavljeni Nacrt Prostornog plana posebne namjene za Obalno područje Crne Gore i Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu biće održan danas u velikoj sali Opštine  od 12 do 14 časova.

Na Prazniku mimoze za danas je planirana Dječija cvjetna povorka, prvobitno najavljena za 12. februar, pa izmještena unaprijed zbog nepovoljne prognoze vremena za sutra. Okupljanje je u 15 sati  u parku Boka odakle kreće defile  do Trga Nikole Đurkovića gdje će velika gradska žurka biti otvorena u 16 sati.

U foajeu Dvorane Park „Portret“ izložba poznatija kao Mali salon hercegnovskih galerija. Domaćin je ove godine Spa galerija Instituta Igalo, a u postavci su portreti rađeni od 18. vijeka do danas, rađeni najrazličitijim tehnikama, s potpisom velikih majstorai likovima znamenitih Novljana. Otvaranje je u 19 sati.

Ovo je naravno samo jedan od bezbroj okvira koji možete dodati ovom danu i večeras ga pohraniti u album sjećanja pa otvoriti novu stranicu, zanove utiske i novi dan.

S jedne strane će ostati što je bilo, s druge ono što tek čeka. I tu ima prostora za dopisivanje, snova, želja, planova. Ostvarujte ih jedno po jedno.

Mi vam želimo dobar i uspješan dan!

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close