Добро јутро

DOBRO JUTRO, HERCEG NOVI!

Uz novi dan nekako uvijek ide nada za nove, dobre prilike  u svemu što radimo. Ako ih sami istinski poželimo, možda se i dese. Naravno da svima želimo sreću, ali da bi nas ona i dotakla moramo je željeti i sami, iskreno, snažno, istrajno… tako poželimo i radost, igru, razumijevanje, dobru volju, pa  i ako ne bude  velikih, naučimo da uživamo u malim promjenama –  pred nama je vikend i nekoliko lijepih mogućnosti da drugačije osmislimo dan… uprkos najavama da će nas narednih dana pratiti kiša.

Evo programa koje izdvajamo:

Izložba cvijeća

Otvaranje Izložbe cvijeća  je u 11 sati u Titovoj vili – najavljeno je učešće  60 izlagača sobnog, baštenskog, mediteranskog bilja i suvog cvijeća,  domaćih i izlagača iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Biće i  proizvoda za uređenje bašte i cvjetnih suvenira. Izložbeni prostor biće otvoren od  9 do 19 časova.

Fešta na Škveru

Sutra započnite dan na  Škveru, od 11 sati – uz cvijet mimoze, muziku, ribu i vino,  u programu  u kome će učestvovati  gradska muzika Herceg Novi, Mjesna muzika Đenovići, mažoretke, bend Castelnuovo, klapa Stari kapetan.

Maskenbal

U sutrašnju noć uđite pod maskom – dajte sebi priliku da na kratko  budete drugi i drugačiji – na  bal pod maskama pozivaju prvi put iz hotela  Palmon Bay.  O dobrom raspoloženju brinuće od 21 sat –  Tri kvarta bend, klapa Stari kapetan, Mjesna muzika Đenovići i mažoretke. Autore najoriginalnijih maski očekuju  vrijedne nagrade.

Dječji maskenbal

Zabavite se na drugom maskenbalu za odrasle, ali ostavite dovoljno energije da i mališanima u nedelju, 14. februara priredite dobar provod,  od 15 sati u Institutu “Dr. Simo Milošević” maskenbal  za najmlađe.

Saobraćaj

Može vas i ljutiti ali je neophodno, u Ulici Partizanski put  sutra će  od 10 do 13 sati biti zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila radi nesmetanog i bezbjednog održavanja manifestacije „Škveranska fešta pjesme, vina, ribe i mimoze“ u okviru 47. Praznika mimoze.

I na kraju, ne zaboravite, još u vrijeme kada smo čitali bajke trebalo je da naučimo  da one žive u nama, a može ih probuditi baš sve, osmjeh jednako kao lijep dan, zrak sunca kao i pramen noći, kap gorčine ali i kap radosti…

Probudite bajke, zbog sebe i onih koje volite!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close