Култура

DRUGAČIJI: ZORAN KESIĆ U DVORANI PARK

Ciklus  razgovora “Drugačiji” biće nastvaljen večeras u Dvorani “Park” u organizaciji Herceg festa, a gost je  Zoran Kesić, popularni  tv voditelj, autor  emisija “Ozbiljne vesti”, “Dezinformator”, “Fajront republika” i “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.  Publika sve ove emisije doživljava kao oštru kritiku vlasti, emisije koje pogađaju pravo u centar. Autor objašnjava:  Naš zadatak je da se borimo protiv gluposti raznih predstavnika vlasti i opozicije, protiv patetike i nedoslednosti.

Prema Kesićevim  riječima emisija je nastala iz njegove i želje njegovog  kolege Saše Saničanina, kao i  ekipe Njuz.neta da po uzoru na slične emisije Džona Stjuarta i Stivena Kolbera, osmisle kritičku, aktuelnu, a  duhovitu emisiju uz to sa  jasno iskazanim stavom o svakoj temi koja je odabrana.

Kesić je objavio i u proteklom periodu promovisao knjigu “Prava istorija sveta”  koja je takođe naišla na odličan prijem kod publike. Autor  knjigu definiše  kao  satiričnu i zafrkantsku borbu  protiv gluposti, laži, medijskog zaglupljivanja i svega onoga što ljude  mršti i brine, umjesto da ih čini srećnim i nasmijanim.

Drugačiji razgovor sa Zoranom Kesićem najavljen je za  20 sati.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close