ДруштвоИздвојено

ДВА МЈЕСЕЦА РОК ЗА ИЗГРАДЊУ ЈАВНЕ РАСВЈЕТЕ ОД МЕЉИНА ДО ПОДА

Општина Херцег Нови и никшићка фирма „Рамел“ потписале су уговор о изградњи јавне расвјете уз магистрални пут Мељине –Петијевићи, од кружног тока у Мељинама до посљедњих кућа у насељу Поди, тачније до одвајања за засеок Русмани. Вриједност уговора је 181. 265 еура, а рок за извођење радова је 60 дана од дана потписивања уговора и увођења извођача у посао. Уговором је дефинисана динамика плаћања по којој се општина обавезује да прву рату, односно аванс  у износу од 20% уплати одмах по потписивању уговора а остатак у 18 мјесечних рата од којих прва доспијева након коначног извјештаја надзора и овјерене коначне ситуације.

Никшићка фирма „Рамел“ изабрана је као најповољнији понуђач на тендеру који је расписала Општина 11. марта 2020.  на који се јавило пет понућача од којих је једна понуда неблаговремено достављена. Одлука о најповољнијој понуди донијета је 16. априла.

Пројекат јавне расвјете израдила је фирма  „Налекс инг“ а ревидовало је „А тим“ доо.  Грађевинску дозволу издао је Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови у фебруару ове године.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close