Спорт

DŽUDISTI IGALA NA TURNIRU U PODGORICI OSVOJILI PET MEDALJA

Proteklog vikenda džudisti Džudo kluba “Igalo” na  Kupu “19.Decembar” u Podgorici, koji je ujedno i poslednji turnir za ovu godinu osvojili su pet medalja po jednu zlatnu i srebrnu i tri bronzane.

Turnir je okupio oko 400 takmičara iz Crne Gore i zemalja iz okruženja. U konkurenciji poletarki, Nikolina Kokot i ovog puta je osvojila zlato u  kategoriji do 28kg. U konkurenciji mlađih pionirki do 38kg Marijana Stoiljković je osvojila srebro. Treće mjesto i bronzane medalje osvojili su: u konkurenciji poletaraca do 25kg, Strahinja Murišić i do 31 kilograma  Vuk Andrić i Nikolina Andrić u konkurenciji do  42kg.

-Ovo je bila jedna teška godina za nas u svakom pogledu ali i uspiješna. Ni sa jednog turnira nismo došli kući bez medalja. Sada nastavljamo pripreme za nastojeći 38.Međunarodni judo kup “Mimoza” 2020, koji se održava 01. marta 2020 godine, u Sportskom centru Igalo. Pregovaramo sa ekipama iz inostranstva i nadamo se dolasku preko 46 klubova iz Crne Gore i zemalja okruženja, kazala je trener Katarina Mustur

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close