Туризам

EKIPA TRAVEL CHANNEL-A U CRNOJ GORI DO 12. MAJA

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, tročlana ekipa Travel Channel-a, predvođena Džonatanom Legom (Jonathan Legg), boravi u Crnoj Gori do 12. maja zbog snimanja epizode koja će se emitovati u okviru serijala “Road Less Travelled”. Snimanje je počelo u Herceg Novom, o čemu smo izvještavali, a nastavljeno u Perastu, Ulcinju, Cetinju, Njegušima i Kotoru. Narednih dana boraviće u Podgorici, Kolašinu i Bijelom Polju vođeni ljubavnom pričom o Ahemtu i Pavi.

Inicijativa za snimanje epizode o našoj destinaciji potekla je od samog autora i koproducenta serijala Džonatana Lega, prilikom njegove prve posjete Crnoj Gori tokom prethodnog ljeta. Potaknut legendama o Don Kihotu i Dulčineji, velikoj ljubavi Vraneške ljepotice Pave i Ahmet paše koja podsjeća na crnogorsku verziju priče o Romeu i Juliji, Skoćiđevojci i sl, Leg namjerava da turističku priču o Crnoj Gori, o jedinstvenim mjestima koja treba posjetiti, tradicionaloj kuhinji, kulturnim kuriozitetima, ispriča kroz prizmu legendarnih ljubavnih priča.

Serijal o putovanjima i avanturistički šou “Road Less Travelled” se emituje na AWE TV u Sjedinjenim Američkim Državama (16,2 miliona gledalaca), Travel Channel International u Evropi, Africi i na Bliskom Istoku (14,7 miliona gledalaca), YLE Finska, TVB Hong Kong i First HD Russia, što govori o značaju snimanja epizode o Crnoj Gori kada je u pitanju turistička promocija naše destinacije.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore realizuje ovu studijsku posjetu, u saradnji sa partnerima, Turkish Airllines-om, lokalnim turističkim organizacijama Herceg Novog, Budve, Kotora, Podgorice, Cetinja i hotela “Bianca Resort and Spa”.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close