ДруштвоЕкономија

ELEKTROPRIVREDA NASTAVLJA AKCIJU PODIJELIMO TERET

Akcija Elektroprivrede Crne Gore „Podijelimo teret“  osmišljena da bi potrošačima omogućili da jednostavnije i lakše izmire dugovanja za  utrošenu električnu energiju, protekle tri godine je dala odlične rezultate. Od avgusta počinje novi, četvrti  ciklus , informišu iz Elektroprivrede.  Akciji se mogu pridružiti svi potrošači iz kategorije domaćinstva koja imaju dug i to bez obzira na njegovu visinu, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći ugovori. Akcija će trajati  do 31. oktobra.

Potrošačima se nudi da  dug otplaćuju  u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, bez učešća, uz uslov da su plaćena tri posljednja računa.  Za vrijeme urednog izmirenja obaveza neće  biti obračunavana zatezna kamata. Da bi Ugovor  ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20 eura i  račun.

Akciji se od prije tri godine  priključilo 37.683 domaćinstava, sada su aktivna 18.838 protokola, a 3.185 domaćinstava je  u potpunosti izmirilo svoja dugovanja. Sve to doprinijele  zaustavljanju trenda rasta dugovanja domaćinstava.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close