Сервис

ЈЕСЕН 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно, на југу са дужим сунчаним интервалима. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 24 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи у термину од 09 до 18 сати без струје ће бити потрошачи у Игалу, подручје уз Јадранку магистралу, од скретања за Мојдеж до Петље, улице Јова Вавића, пут Народних хероја и Братства и јединства.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са Тиватског аеродрома планирано је седам летова. Четири ка Београду и по један ка Минску, Манчестеру и Кијеву. Поласци ка Београду су у 7, 11:50. 16:20 и 18 : 20.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦA

Брзи воз саобраћа на релацији Бар – Београд сваке вечери у 19:00, док је полазак из Београда организован у 21:10. Цијена карте у првом разреду је 31,80 еура, а у другом 21 еуро.

АМСЦГ

 Учеснике у саобраћају очекују претежно суви коловози на већини путева у земљи. Могући су наиласци на ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке.Повремене обуставе или ограничења су на дионицама гдје се изводе радови. Интензитет саобраћаја је умјерен.

ДОМ ЗДРАВЉА

У херцегновском Дому здравља од изабраних доктора за дјецу од 7 до 14 сати раде др Маја Поповић  и др Оливера Ментовић. Од 14 до 21 др Љиљана Угриновић и др Драгана Кнежевић.  Од изабраних доктора за одрасле у првој смјени су др Тања Зградић, Александра Колунџић,  др Горан Комар и др Наташа Миловић. Од 14 до 21  др Сања Топић и  др Данка Кривокапић. Од изабраних доктора за жене до 14 ради др Аленка Срдановић. У амбулатни у Бијелој раде од 7 до 14 ради др Кристина Ђаковић, а од 14 до 21 др Весна Ковач. До 16 сати на педијатрији ради др Милена Пророчић. У амбуланти у Игалу до 14 сати ради др Aна Поповић

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close