Сервис

ЈЕСЕН 2020: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Током дана промјенљиво и нестабилно, повремено киша, мјестимично пљускови и грмљавина. Више падавина очекује се у јужним и централним предјелима, а на крајњем сјеверу и сјевероистоку земље дужи периоди сувог времена. Вјетар слаб до умјерен, у сјеверним предјелима и на приморју, повремено умјерен до појачан, јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха од 9 до 19, највиша дневна 16 до 26 степени.

ЦЕДИС

Више дјелова града данас ће бити без струје. Од 9 до 18 сати, дио потрошача у Игалу: око дјечијег одјељења Института и у улицама Јанка Бека, Скојевска, Призренска, Норвешка. Струју неће имати, од 10 до 12 сати, дио Каменог и дио Гомиле (доње ламеле, дио до Јадранске магистрале).

АУТОБУСКА

На главну аутобуску станицу јутрос су стигли аутобуси „Божур“ из Београда, „Лалатовић“ из Модриче и „Голубић“ из Бања Луке. Кренуо је Озлен ка Београду, а очекују доласке из Новог Сада, Ниша, Крагујевца и Београда.  

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз саобраћа на релацији Бар – Београд сваке вечери у 19:00, док је полазак из Београда организован у 21:10. Цијена карте у првом разреду је 31,80 еура, а у другом 21 еуро.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са Тиватског аеродрома данас је планирано осам летова. Четири ка Београду, два ка Кијеву и по један ка Манчестеру и Минску. Први полазак ка Београду реализован је у 7 сати, а наредни су у 11:50, 16:20 и 18:25.

АМСЦГ

У Црној Гори саобраћа се по мокрим  коловозима. Мјестимично је видљивост смањена по котлинама у сјеверним предјелима. Могући су наиласци на ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке. Из АМСЦГ  савјетују опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја. На путевима у земљи у протекла 24 сата  догодило  се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а двије лакше повреде.

ДОМ ЗДРАВЉА

У херцегновском Дому здравља од изабраних доктора за дјецу од 7 до 14 сати раде  др Драгана Кнежевић и др Оливера Ментовић. Од 14 до 21 др Љиљана Угриновић и др Маја Поповић. Од изабраних доктора за одрасле у првој смјени су др Сања Топић, др Данка Кривокапић, др Весна Ковач и др Александра Колунџић. Од 14 до 21 др Горан Комар и др Наташа Миловић. У амбулатни у Бијелој раде др Тања Зградић од 7 до 14, а од 14 до 21 др Кристина Ђаковић. До 16 сати на педијатрији ради др Милена Пророчић. У амбуланти у Игалу до 14 сати ради др Тања Зградић.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close