Друштво

FEŠTA NA ŠKVERU JAČA OD KIŠE

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Dobrom se pokazala odluka organizatora Praznika mimoze da ne odlažu programe planirane za danas, pa je uz nešto manje posjetilaca nego što je očekivano fešta na Škveru ipak realizovana u dobroj atmosferi.  Prisustvovali  su i predstavnici  ambasada, konzulata i državnih institucija iz regiona, a  nakon prijema koji je za njih priređen u hercegnovskoj  Opštini. Oni će biti gosti  i na maskenbalu u hotelu Palmon bay u Igalu.

Danas je na tri punkta na Škveru, posluženo  300 kg ribe, 300 litara vina, a bilo je i lozove rakije i suvih smokava. U programu su nastupili Gradska muzika Herceg Novi, Mjesna muzika Đenovići, ansambl „Stari kapetan“ i klapa „Kastel Novo“ . Klovnovi su animirali goste i dijelili  mimoz.

Vd direktora JUK „Herceg Fest“ Stevan Koprivica kazao je da su  insistirali da se uprkos nevremenu  manifestacija održi, jer je i svako prolongiranje neizvjesno, a mi smo u Novom, na Mediteranu i sa kišom  treba računati.

Koprivica je komentarisao i da se u jednom trenutku sve pretvorilo u  atrakciju, raskošna šarena povorka sa jedne i nebo od olova sa druge strane, bila je izuzetno zanimljiva slika. Fešta je održana kako smo i planirali, a  na radost Novljana, njihovih gostiju i prisutnih predstavnika diplomatskog kora, kazao je Koprivica.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” thickness=”1″ up=”10″ down=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”17559,17566,17561,17565,17563,17564,17562,17560″ img_size=”large” onclick=””][/vc_column][/vc_row]

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close