Култура

FILM “ČETIRI RUŽE” USKORO U DVORANI “PARK”

Nakon duže pauze, krajem januara biće organizovane dvije bioskopske projekcije u dvorani “Park”. Ljubitelji filma moći će da pogledaju krimi- dramu sa elementima komedije “Četiri ruže”.

Film koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje publike biće prikazan u Herceg Novom 30. i 31. janura  u 20:00.

–  Film “Četiri ruže” je svojevrstan mozaik urbanih likova, koje tokom jedne beogradske noći povezuje želja za brzom i lakom zaradom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Sastoji se od nekoliko paralelnih priča smještenih u ambijent noćnog života Bograda, a u centru mozaika, u kome se vodi bespoštedna borba, iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu “Četiri ruže”, nalazi se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvatiće da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i vjeru.

U cjelovečernjem igranom prvijencu scenariste i reditelja Vasilija Nikitovića igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan (Gagi) Jovanović, Srđan (Žika) Todorović i drugi poznati glumci, među kojima i Novljanka Dragana Dabović.

Prodaja ulaznica biće organizovana  od 27. januara na blagajni dvorane “Park” od 9:00 do 12:00 i od 18:00 do 20:00 sati.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close