Спорт

FUDBAL-GRUPA JUG ČETVRTO KOLO -MLAĐE SELEKCIJE

U 4 kolu Udruženja klubova Jug za petliće Igalo je na Solilima u subotu pobijedilo Orjen iz Zelenike sa 10:0 (9:0). Čudna je bila ova utakmica, jer su igrači trenera Srđana Mandića dozvolili da za četiri minuta prime pet golova. To je nešto što se u fudbalu ne dešava često i očito je da mališane treba osloboditi treme i straha da se poslije primljenog gola praktično predaju. Strijelci su bili Srđan Lero u 2 i 4,Vladimir Pavlović u 3,6,9,13, Danilo Bubanja u 5 i 21, Danilo Bubanja u 5 i 21 i Andrej Vučković u 59 minutu.

////////////////////
U nedelju u bokeljskom derbiju u Bijeloj petlići Pomorca pobijedili su Bokelj iz Kotora 1:0 . Strijelac jedinog gola u 17 minutu bio je Boris Bardek. U ovom kolu Obilić je na svom terenu poražen od Grblja iz 4:1(2:0). Strijelci za Grbalj Nikolaj Komolov u 15, Andrej Pima u 22 i Andrija Vukoje u 39 i 40 minuti. Jedini gol za Obilić postigao je Matija Milović u 45 minutu. Vihor iz Budve kao gost u Baru pobjedio je Hajduk 15:0 , a Akademija iz Ulcinja Petrovac 4:2
Plasman: Igalo i Akademija po 9, Pomorac , Arsenali Mornar po 6,Lovćen i Vihor po 4 Obilić i Petrovac po 3, Orjen i Hajduk bez bodova.  U narednom kolu u subotu i nedelju igraju u Ulcinju Akademija –Igalo, Lovćen –Obilić, Grbalj-Pomorac, Bokelj-Petrovac, Vihor-Arsenal. U ovom kolu slobodna je ekipa Orjena.

////////////////
Pioniri Igala pobijedili su Orjen sa 8:0 .Golove su postigli Boško Borovnica u 3 i 57, Ranko Lepetić 6 i 13, Stefan Kulinović u 25, Janko Mijović u 31 i 39 i Miljan Sukara u 49 minuti. U Bijeloj Bokelj je pobijedio domaći Pomorac sa 1:0, a pogodak je postigao Kristijan Perović u 44 minuti. U Sutorini Obilić je poražen od Grblja 5:2 (3:0)
Strijelci za Grbalj su bili:Ljubomir Đinović u 4, Bojan Stanišić u 13 , Nemanja Nojanić u 15, Vukas Drgović u 48 Maksim Radanović u 70 minuti. Strijelci za Obilić: Filip Radojičić u 19 i 65 minuti.

Plasman:Mornar, Bokelj i Grbalj po 6, Vihor, Obilić i Lovćen po 3, Lovćen 1, Orjen i Hajduk bez bodova. U narednom kolu igraju Otrant Olimpik-Igalo, Lovćen Obilić, Grbalj –Pomorac, Vihor –Arsenal i Mornar –Hajduk. U ovom kolu slobodan je Orjen.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close