Спорт

ФУДБАЛ: ИГАЛО ПОЧИЊЕ И ЗАВРШАВА ПОЛУСЕЗОНУ СА БЈЕЛОПОЉЦИМА

Такмичења у Другој фудбалској лиги почеће 23. августа , а противник ФК „Игало“  на терену на Солилима биће екипа „Јединства“ из Бијелог Поља. У овом колу играју још Бокељ-Беране, Ибар –Арсенал и, Морнар-Грбаљ. У другом колу 30. августа Игало је домаћин Ибру,  а бокењски дерби у у Радановићима одиграће Грбаљ-Бокељ, док Арсенал дочекује Дрезгу.

У трећем колу 6. септембра Игало гостује у Спужу Дрезги. Бокељ дочекује Ком, Арсенал гостује Морнару, а Грбаљ-Беранама .У 4 колу 13. септембра играју Игало –Морнар,  Арсенал-Бокељи док Грбаљ гостује Једрнству.  Бокељски дерби Бокељ –Игало на програму је 19. Септембра,  а у истом колу  у Радановићима је окршај бивших прволигаша Грбаљ-Ком. Арсенал у овом колу гостује Беранама.  Ванредно 6. коло на програму је у сриједу 23. септембра на Солилима, а  састају се „зналци“ из баража Игало-Беране. У Тивту је на програму  нови  бокељски дерби Арсенал-Грбаљ. У овом  колу Бокељ гостује Ибру.  У седмом колу 27. септембра Игало гостује у Радновићима бившем прволигашу Грбљу.  Бокељ дочекује Дрезгу,а Арсенал гостује екипи Кома.  У 8. колу  Игало 3. октобра дочекује прволигашку екипу Кома, а остали бокељски друголигаши су у ово колу гости Арсенал –Јединству, Грбаљ- Ибру и Бокељ –Морнару.

Први дио првенства се завршава 9. Колом 7. октобра. У Тиву се игра бокељски дерби Арсенал-Игало, Бокељ дочекује Јединство, а Грбаљ-Дрезугу.На старту другог круга првенства у 10. колу 11. октобра Игало гостује Јединсту,   Арсенал  дочекује Ибар , Грбаљ је домаћин Морнару, а Бокељ гост Беранама. У 11. колу 18. октобра Игало гостује Ибру, Бокељ дочекује Грбаљ, а Арсенал је гост Дрезги. За 25 октобар заказано је 12. коло Игало на Солилима дочекује Дрезгу, а Грбар -Беране  и Арсенал-Морнар. Бокељ гостује Кому.  У 13 колу 31. октобра  у приморском дербију друголигаша у Бару играју Морнар и  Игало, у Котору Бокељ –Арсенал, и у Радановићима Грбаљ-Јединсво. У14. колу 4. новембра Игало дочекује Бокељ, Арсенал – Беране,  а  Грбаљ на Златици Кому. У 15. колу 8. новембра Игало је гост Беранама,у комшијском дербију Грбаљ дочекује Арсенал, а Бокељ игра са Ибром. У 16 колу 15 новемба  Игало игра са Грбљем, Арсенал-Кома, Бокељ се у Спужу састаје са Дрезгом  . У 17. колу 22. новембра Игало гостује Кому. У Радановићима играју Грбаљ и Арсенал, а Бокељ дочекује Морнар. У 18. колу 29. новебра играју Арсенал-Игало, Дрезга -Грбаљ и Јединство- Бокељ. Последње 19. коло у 2020 години је почетак трећег круга гдје Игало дочекује Јединство , Бокељ-Беране, Грбаљ Морнар и Арсенал  Ибар.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close