Спорт

FUDBAL – KADETI OBILIĆA BOLJI OD LOVĆENA

Kadeti fudbalskog kluba “Obilić Herceg Novi”, u okviru 13. kola Južne regije, savladali su vršnjake iz FK „Lovćen“ sa Cetinja rezultatom 6:1, nastavljajući drugi dio sezone bez poraza.
-Bila je to izuzetno atraktivna igra i dominacija naših igrača u svim segmentima igre, koja je rezultirala spektakularnim rezultatom. Posebno se istakao fenomenalni napadač Obilića Perović Jovan, koji je postigao čak četiri gola, kao i vanserijski tandem Đurđević Miloš i Đuković Radovan, koji su se takođe upisali u listu strijelaca i imali brojne asistencije. Izuzetna hemija i porodična atmosfera koju igrači stvaraju u svom kolektivu, donosi predanost i požrtvovanost svakog člana. Igrači za svoj klub, grb i dres daju maksimum i to na kraju donosi dobre rezultate, poručuju iz uprave FK Obilić Herceg Novi.

U susretu 14. kola, kadeti FK Obilić gostuju FK „Hajduk“ u Baru.

Trener FK “Obilić Herceg Novi” Radovan Ralević, boraviće u Sarajevu, na seminaru pod nazivom „Fudbal Zajedno”. Seminar organizuju „Fairplay Inicijativa” iz Austrije i Fudbalski savezi Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, u sklopu zajedničkog projekta „Fudbal Zajedno – seminar za trenere”. Cilj ovog seminara je razvoj ženskog fudbala, njegova popularizacija i aktivno učešće u borbi protiv svih oblika diskriminacije i nejednakosti dijece u fudbalu.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close