Спорт

FUDBAL – KAMP REAL MADRIDA NA TERENIMA FUDBALSKOG KLUBA OBILIĆ

Na terenima FK „Obilić Herceg Novi“ otvoren je kamp španskog fudbalskog velikana „Real Madrid“, koji je okupio oko 150 dječaka i djevojčica. U zajedničkoj organizaciji fondacija Real Madrid, kompanije „Carine“, kompanije „Be Free Fotball“  i FK „Obilić Herceg Novi“ ,  a uz podršku Opštine Herceg Novi, kamp će trajati do 3. maja 2019. Treninge će po uzrasnim kategorijama  voditi tri trenera iz „Real Madrida“, uz asistiranje trenera iz FK „Obilića Herceg Novi“ Ralević Radovana, Mrdović Nikole i Vujičić Željka. Ovo je sjajna prilka da djeca nadograde svoje fudbalske vještine i da osjete način rada, metodologiju i duh škole fudbala „Real Madrida“.

U ime predsjednika Opštine Herceg Novi, prisutne je pozdravila dr. Tamara Vujović:

-Veoma je važno što ste odabrali sport kao svoj način života. Sport nas uči timskom radu, porazima, taktici i važan je za fizički  i duhovni razvoj pojedinca. Opština Herceg Novi podržava  sportske aktivnosti, posebno one gdje su uključena djeca. FK „Obilić“ se izdvaja po tome što njeguje ravnopravnost, ima i muške i ženske selekcije, što dokazuje da smo jednaki u svemu. Svim učesnicima želim uspješan kamp, da iskoristite  priliku i da najviše naučite od najboljih, rekla je Vujović.

Ispred FK „Obilić Herceg Novi“ obratila se direktorica marketinga Milica Lučić, koja se zahvalila Čedu Popoviću i kompaniji „Carine“, predstavnicima „Real Madrid Fondacije“  i kompaniji „Be Free Football“,  koji su omogućili da se Herceg Novi  i FK „Obillić“ nađu na Evropskoj fudbalskoj mapi.  U svom obraćanju gđa Lučić je takođe pozdravila i zahvalila se komapaniji „Generation Adidas International“.

Kamp „Real Madrid Fondacije“ organizovan je za djecu uzrasta od 6 do 17 godina, a svi učesnici će dobiti na poklon značku FK „Real Madrid“, opremu i diplomu o učestvovanju na kampu, a najtalentovanijoj djeci će biti uručen poziv da prisustvuju kampu u junu, koji se organizuje na Santijago Bernabeu.

Ovo je trenutno najveći sportski događaj za djecu, koji je organizivan u Herceg Novom i organizatori su zadovoljni sa odzivom djece i ovo je ujedno i po brojnosti najveći kamp na Balkanu, koji je do sada organizovan od strane „Real Madrid Fondacije“.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close