Спорт

FUDBAL – MEĐUNARODNI TURNIR TROFEJ HERCEG NOVOG

U organizaciji fudbalskog kluba “Obilić” Herceg Novi održan je međunarodni dječiji fudbalski turnir „Trofej Herceg Novog 2018”. Turnir je organizovan uz podršku Opštine i Turističke organizacije Herceg Novi.

Uz učešće velikog broja ekipa, odigrano je preko 50 utakmica u konkurenciji igrača rođenih 2005, 2006, 2007 i 2009. godine. Ljubitelji fudbala su imali priliku da uživaju u odličnim fudbalskim akcijama i lijepim golovima mališana.
U prisustvu brojnih gledalaca, pehare i medalje najboljima, uručio je predsjednik UO Turističke organizacije Herceg Novi Saša Đorđević. On se zahvalio publici koja je tokom trajanja turnira pružila podršku mladim i perspektivnim igračima.
-Organizatoru čestitke na savršenoj realizaciji sportske manifestacije, koja pomaže promociji Herceg Novog kao turističke destinacije. Čestitam klubovima i učesnicima turnira na fer pleju, ostvarenim rezultatima i sveukupno pokazanom fudbalskom umijeću, sa željom da se i slijedeće godine okupimo na istom mjestu u još većem broju, rekao je Đorđević.
Članovi fudbalskog kluba “Obillić Herceg Novi”, osvojili su prvo mjesto u konkurenciji 2009. i drugo mjesto u genaraciji 2006. godište.
U generaciji 2006. priznanja su dobili igrači Obilića, najbolji strijelac Vaso Lakonić i najbolji golman Aleksa Vlahović.
Još jedan sjajni Obilić dobio je titulu najboljeg strijelca, Andrej Vučković, koji se istakao u 2009. godištu i dobio zasluženo priznanje.
Posebnu nagrada, za najboljeg igrača turnira dobio je član ŠF “Sporting” Budva Andrija Vukoje. Nagradu mu je uručio predsjednik FK “Obilić Herceg Novi”, Miro Lučić.

-Imali smo priliku da uživamo u lijepoj i dopadljivoj igri na turniru u Igalu. Bilo je vrlo teško odlučiti ko je najbolji. Mislim da je nagrada otišla u prave ruke u pravu sportsku porodicu, ŠF “Sporting”. Zahvaljujemo se svim učesnicima, navijačima i roditeljima koji su došli da podrže svoju djecu i ovu sportsku manifestaciju, za koju vjerujemo da će postati tradicionalna a naredne godine još masovnija, zaključio je Lučić.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close