Спорт

ФУДБАЛ: РЕЗУЛТАТИ МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА НОВСКИХ КЛУБОВА

Пионири и петлићи херцегновских фудбалских клубова играли су утакмице другог кола у групи Југ.

Пионири Обилића јуче су на свом терену побједили Хајдук (Бар) 5:2. Стријелци за Обилић: Михаило Живаљевић у 7., 26. и 68. минуту, Никола Мијовић у 17., Димитрије Вукићевић у 20. минуту. Стријелци за госте из Бара: Атанасије Вуковић у 28. и Огњен Томић у 60. минуту.

У овом колу Игало је поражено кући од Бокеља, једини погодак у бокељском дербију је постигао Андреј Петровић у 26. минуту.

Пионири Поморца из Бијеле поражени су на свом терену од Будве 3:1. Једини погодак за Поморац постигао је Момчило Ковачевић у 64. минуту. Сва три поготка за Будву постигао је Матија Шћепановић у 26., 41. и 65. минуту.

РЕЗУЛТАТИ ПЕТЛИЋА

Петлићи Игала су као домаћини, у бокељском дербију, побједили Бокељ 3:0 головима Благоја Узуновског у 25., Срђана Лера у 28. и Неђељка Томашевића у 50. минуту.

Петлићи Орјена побједили су у Зеленици Хајдук (Бар) 5:1. Стријелци за екипу Срђана Мандића су: Лука Каписода у 2., 30. и 56., Ален Шукурица у 48. и Богдан Головић у 55. минуту. Погодак за Хајдук био је аутогол домаћег играча Констатина Кулиновића у 20. минуту.

У овом колу Поморац је на свом терену поражен од Будве 3:0 головима Стефана Делића у 7., Ђорђа Војводића у 39. и Његоша Радића у 56. минуту.

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close