Друштво

GODIŠNJI TENDER KOMUNALNO STAMBENOG PREDUZEĆA ZA SAOBRAĆAJNU SIGNALIZACIJU

Komunalno stambeno preduzeće Herceg Novi raspisalo je novi redovni tender za saobraćajnu signalizaciju, vrijedan 10.000 eura.

Riječ je o sukcesivnoj nabavci tokom narednih godinu dana, koja uključuje oko 300 različitih znakova za opasnost, izričitih naredbi, obaveze, obavještenja, ogledala, dopunskih tabli, kao i gumenih ležećih policajaca.

-Ovo je redovna procedura nabavke nove količine saobraćajne signalizacije na godišnjem nivou, koja je će biti postavljena po nalogu saobraćajne inspekcije. Ona uključuje i zamjenu oštećenih znakova potvrdio je za RTV Herceg Novi, Branko Mitrović iz hercegnovskog Komunalno stambenog preduzeća.
Saobraćajni znakovi moraju biti u skladu sa Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji, crnogorskim standardom MEST i ekvivaletnim evropskim, a tender se završava sjutra. Nova signalizacija, koja će biit isporučena u roku od sedam dana, biće deponovana u magacinu Komunalnog stambenog preduzeca u Servisnoj zoni u Igalu. Saobraćajna signalizacija u Herceg Novom se mjenja na godišnjem nivou, a prošlog ljeta, u okviru iste procedure, naša Opština dobila je dvojeznične znake obavještenja na najprometnijim lokacijama u gradu.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close