ДруштвоИздвојено

HERCEG FEST: UTISCI NAKON DJEČJE CVJETNE POVORKE NA 49. PRAZNIKU MIMOZE

Hercegnovska februarska fešta u čast mimoze za najljepši događaj mogla bi i zvanično proglasiti dječju cvjetnu povorku. U ime organizatora  Praznika mimoze, Opštine Herceg Novi, Turističke organizacije i  Herceg festa, utiske i ocjene je sabrala  načelnica Sekretarijata za kulturu Opštine Herceg Novi, Ana Zambelić Pištalo.

-Ovim izuzetno lijepim i važnim programom motivišemo djecu da se angažuju i da ispolje svoju kreativnost u saradnji sa učiteljima i zaista su nam uljepšali ovaj oblačni i svi dan unoseći šarenilo i vedrinu svojim osmjesima i radošću, kazala je  Zambelić Pištalo.

Ona je istakla da je organizatorima posebno važno učešće i djece iz Dječijeg doma ,,Mladost” u Bijeloj jer se tako uključuju djeca u aktivan društveni život cjelokupne zajednice. Izrazila je  nadu da će ova povorka koja je iz godine u godinu sve brojnija i veselija, nastaviti da raste.

-Nadamo se da će sljedeće godine biti još više idjece i da će sve se podići na još veći nivo. Moram reći da smo zadovoljni da se svi programi dešavaju po predviđenom rasporedu, uz odličan odziv Novljana koji se uključuju u sve programe i zaista se zahvaljujem sugrađanima na tom aktivnom učešću i pozivam ih da pokažu onu dobru stranu koju ovaj grad ima, dodala je Zambelić Pištalo, a informišu iz marketinga Herceg festa.

Najavljen je i naredni program  49. Praznika mimoze – Dani Grčke koji se održavaju 13. i  14. februara.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close