Друштво

HIBRIDNI BROD “GRACIANA” OD DANAS  DVA PUTA DNEVNO POVEZUJE HERCEG NOVI-TIVAT-KOTOR

Kompanija “Bella Boka” od danas (nedelja, 15. decembar) primjenjuje zimski red vožnje javnog transporta na moru. Hibridnim brodom “Graciana” povezivaće dva puta dnevno Herceg Novi, Tivat i Kotor.

Prvi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće sa Pina u devet ujutro, dok će se u suprotnom pravcu sa Škvera kretati u deset ujutro.

– Prvi polazak iz Tivta za Perast i Kotor je u 11 časova, a iz Kotora u drugom smjeru od 12:15 sa stanice u Gradskom parku. Drugi polazak iz Tivta za Herceg Novi biće u 13:45, a iz Herceg Novog će u suprotnom smjeru polaziti sat kasnije. Posljednji polazak iz Tivta za Perast i Kotor biće u 15:45, a iz Kotora u suprotnom smjeru od 17:00 sati, saopšteno je iz “Bella Boke”.

Od Tivta do Herceg Novog karta košta četiri eura, od Novog do Perasta pet, a od Kotora do Novog šest i po eura, dok će od Kotora do Tivta putnici moći da stignu za pet eura. Uz zimski red vožnje u kompaniji su spremili i novogodišnje iznenađenje za najmlađe.

Tokom naredna tri vikenda, u sklopu novogodišnjeg programa u Tivtu, klizališta i Bazara, svake subote i nedelje do kraja 2019. “Gracijana” će voziti besplatno djecu u pratnji roditelja od Herceg Novog, Perasta i Kotora do Tivta. Besplatne karte za djecu važe samo u pratnji roditelja, dok su za starije članove porodica cijene karata iste kao i za ostale putnike.

Iz kompanije najavljuju da  za narednu ljetnju sezonu planiraju  da  flotu pojačaju sa dva do tri nova ekološka broda sa najmodernijom tehnologijom i novim stanicama, koje će  utvrditi nakon detaljnih analiza, osluškujući sugestije lokalnog stanovništva, navedeno je u saopštenju.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close