Туризам

HOTEL “LIGHTHOUSE” NAJBOLJA BALKANSKA KOMPANIJA U RAZVOJU

Na konferenciji Balkanske asocijacije hotelijera u Bugarskoj, hotel “Lighthouse” iz Igala proglašen je za najbolju kompaniju u razvoju, a  njegova ekipa je osvojila prvo mesto u kulinarstvu.

– Kompanija “Lighthouse of Montenegro” je od 25. do 28. septembra učestvovala na godišnjoj konferenciji Balkanske asocijacije hotelijera (BAHA), pod nazivom „Destinacija kao brend“, koja je održana u bugarskom gradu Varna. Moto ove konferencije bio je „Susjedstvo i zajedničko partnerstvo nas čini jačim“. Na otvaranju konferencije učesnike su dočekali predstavnici Ministarstva turizma Republike Bugarske, kao i gradonačelnik Varne Ivan Portnih. U panelu jedan diskutovano je o problematici cijena i njihovom usklađivanju, dok je tema drugog panela bila „Balkanska kuhinja“. Konferencija je završena  potpisivanjem Memoranduma o zajedništvu i partnerstvu članica BAHA.

Kuvari hotela “Lighthouse” su bili najbolji u konkurenciji kolega iz sedam zemalja.

– Narednog dana održano je takmičenje u kulinarstvu na kojem je naš hotel, zahvaljujući kuvarima Miroslavu Vuksanoviću i Sretenu Braletiću, u jakoj konkurenciji kolega iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Makedonije, Kosova i Bugarske uspio da ostvari pobjedu i osvoji prvo mjesto. Takođe, hotel “Lighthouse” je dobitnik nagrade za „Najbolju kompaniju u razvoju na Balkanu u 2019. godini“, navode iz kompanije “Lighthouse of Montenegro”.

Posjeta Varni završena je koktelom i proslavom svjetskog dana turizma, kao i dodjelom nagrada nagrada.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close