ИздвојеноКултура

HSF – PROGRAM ZA 7. SEPTEMBAR

Program drugog dana Hercegnovskog strip festivala počeo je u 10 sati, kada je u Dvorani Park postavljena berza stripova, a od 11 sati svi gosti festivala počeće crtanje za fanove, uz opštepoznati specijalitet HSF-a, crtanje na majicama, do 14 sati. Za DJ podršku zaduženi su Groovy Castel Nuovo i 2 beat.

-Ono što je zanimljivo je da je 7. septembar svjetski dan Sudije Dreda (Judge Dred). U svjetskim striparnicama, na festivalima, svuda, umjetnici crtaju svoje posvete ovom kultnom junaku. Tom svjetskom događaju pridružuje se i HSF čiji su ovogodišnji gosti, čak četvorica crtača, radili na Dredu: William Simpson, Simon Davis, Boo Cook i Rufus Dayglo, informišu organizatori.

Od 11 sati u “Kolektivu Novi” radionice crtanja stripova održaće Filip Andronik, Tihomir Tikulin Tico, Vlada Vesović i Nikola Ćurćin.

U 16 časova sve se seli na “Bla bla beach”, odnosno restoran “Banja”. Svi gosti HSF-a, pa i oni najpoznatije svjetske strip zvezde, crtaće za fanove i posjetioce. Crtanje i druženje prati i mušljada, a sve se završava koncertom “Gump Forest & comp”.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close