Друштво

IPA MONTENEGRO OBILJEŽILA SVJETSKI DAN TOLERANCIJE

Internacionalna policijska asocijacija Montenegro (IPA) organizovala je turnir u malom fudbalu u Pollino sport areni povodom svjetskog dana tolerancije. Tradicionalno druženje okupilo je službenike granične policije centara bezbjednosti Dubrovnika, Trebinja i Herceg Novog.

Članovi Internacionalne policijske asocjacije uz saradnju u dijelu bezbijednosti realizuju kulturne i sportske događaje. Jedan od takvih je i ovaj fudbalski turnir kojim obilježavamo međunarodni dan tolerancije – rekao je Dejan Janković iz IPA Montenegro.

Ivan Marković iz IPA Dubrovnik pohvalio je organizaciju turnira:

-Meni nije prvi put da dolazim u Crnu Goru i svaki put su nas lijepo ugostili. Mislim da je ovo odlična stvar. Sada se sastajemo samo jednom godišnje, a trebalo bi češće, jer na ovaj način poboljšavamo međusobnu saradnja između policija.

IPA Trebinje naredne dodine biće domaćin turnira , najavio je Boško Vuković:

-Drago mi što smo pozvani da učestvujemo u ovom IPA susretu. Iduće godine ćemo mi biti domaćini i jako je značajno da nastavimo druženje, kazao je Vuković.

Članovi Internacionalne policijske asocijacije nedavno su podržali i kapmanju povodom Svjetskog dana dijabetesa, koja je organizovana u Herceg Novom.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close