Друштво

IVA SE OPORAVLJA! OBEZBJEĐEN SAV NOVAC ZA NJENO LIJEČENJE! SLIJEDI KONCERT U PODGORICI!

Evo vijesti koja raduje, tjera suze radosnice na oči, budi zahvalnost, osjećaj pobjede lične i zajedničke, budi vjeru u ljude, ljubav i dobro u njima – Zorica Drakulić Vidaković, jedna od onih koji su pokrenuli  broje humanitarne akcije u gradu, pa i akciju za obezbjeđenje novca za liječenje Ive Bijelić piše: Na početku Ivine i naše priče bijaše tek par očiju dječijih i ručica raširenih ka nama odraslima. Ni slutile nisu te oči male da će njihov sjaj da pokrene lavinu veliku i sjajnu kao sunce.
Moj tim volontera sačinajvale su žene velikog <3Biljana,Dragana,Natasha,Martina,Nada,Kristina,Renata,Zaklina
Nije postojao niti jedan naš sugrađanin i građanin Crne Gore,sportski klub,muzička grupa,akademski građanin,niti jedna škola,mali privrednik…..koji je ostao imun na Ivinu priču.
Od 10. juna do današnjeg dana uspjeli smo i došli do zadatog cilja,tako što smo sakupili sav novac potreban za Ivin osmjeh.Naša Iva Bijelic odlično reaguje na sve terapije, pet skener je pokazao da je Ivin oporavak puno uznapredovao.
Njena porodica nema dovoljno riječi hvale za sve što su dobri ljudi učinili za njih. Pero Bijelic,Ivin tata je poželio da se svo dobro vrati svima u zdravlju i veselju.

Akcija Srcem za Ivu biće na najljepši način zaokružena u ponedeljak koncertom u Podgorici.

Žene Podgorice, na čelu sa humanitarnom radnicom Biserom Mustafić, organizuju  koncert “Biser pjesma Podgorice”, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju naše Ive Bijelić.

Inicijativa je potekla od Podgoričanki koje su željele da pomognu Ivi, a kao i mnogo puta do sada, svoju humanost su pokazali i crnogorski pjevači. U ponedjeljak, 7. novembra sa početkom u 20 sati, u sali KIC-a “Budo Tomović” nastupiće: Zoran Kalezić, Jadranka Barjaktarović, Zdravko Đuranović, Šukrija Žuti Serhatlić, Igor Đurović, Tanja Šeter, Esad Merulić, Sevdah kvartet, bend Prijatelji, Atlas bend, Dragan Račić, Dijana Hazirović, Hamza Haverić, Nezo Haverić, Dejan Škuletić, Mirsad Gruda i orkestar Dejana Ilića, a voditelj programa je Miomir Maraš.

Organizatori poručuju da je ovaj humanitarni koncert poklon Podgorici i poklon Podgorice maloj Ivi. Ulaz je slobodan, a nakon koncerta biće održan koktel, tokom koga će posjetioci moći da ostave novčani prilog u donatorsku kutiju i na taj način daju doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za Ivino liječenje.

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close