Спорт

JEDRENJE – MILIVOJ DUKIĆ PRIPREME OBAVLJA NA PALMA DE MAJORCI

Milivoje Dukić član Jedriličarskog kluba “Jugole Grakalić“ Herceg Novi, nalazi se u Španiji, gdje se vrijedno priprema za regate koje ga očekuju u aprilu. Nakon Portugala, gdje je obavio prvi dio priprema, Dukić drugi dio odrađuje u Palma de Majorci. Po njegovim riječima uslovi za rad su idealni a početkom aprila startuje sezona, koja će nadamo se, našem Dukiću donijeti normu za Olimpijadu u Tokiju.

-Uslovi za rad su odlični i nakon Portugala, drugi ciklus martovskih priprema odrađujemo na Palma de Majorci. Vrijeme i vjetar  su nas poslužili, tako da možemo da odradimo sve što smo zamislili. Spremam se za regatu „Trofeo S.A.R. Princesa Sofía Iberostar“, koja će se tradicionalno održati na Majorci i sa kojom počinje sezona jedrenja u Evropi. Zadovoljan sam odrađenim na pripremama do sada, ostaje još nekoliko treninga da dostignem vrhunac forme, poručuje Milivoj Dukić, uz pozdrav sa Palma de Majorke.

Prema prijavama, koje su stigle do sada, regata „Trofeo S.A.R. Princesa Sofía Iberostar „ će okupiti oko 180 jedriličara i biće to pravi izazov za našeg šampiona.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close