Друштво

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, mjestimično povremena kiša, češće u južnim i centralnim predjelima. Ujutru na sjeveru, po kotlinama, magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju ponegdje kratkotrajno pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 9 do 21 stepen.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano ukupno 3 576 putnika i 1 198 motornih vozila. Službenici Granične policije izdali su dva prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

AUTO MOTO SAVEZ

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2 na dionici Debeli Brijeg – Herceg Novi, lokalitetu Tatarbašča, od danas će biti izmijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjeni, na mjestu izvođenja radova.I dalje je, zbog odrona, obustavljen saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac – Đurđevića Tara. Saobraća se po pretežno mokrim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina učestali su sitniji odroni, a dodatna pažnja neophodna je i na dionicama na kojima su u toku radovi.  U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a četiri osobe lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 13 letova, od čega pet za Beograd. Prvi „Montenegro Airlines“-ov bio je u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbi“ su u 8:20, 15:15 i u 20:50. Iz Tivta je planirano šest letova, a polovina je za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 7:30 i u 13:50, a „Air Serbia“ u 15:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru u 8:15, sa neznatnim zakašnjenjem, a inter city voz po redu vožnje očekuju u 20:00 sati. Polaci iz Bara za Beograd su u 9:00 i u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli  „Lens“ iz Novog Sada i „Božur“ iz Skoplja, a za njima „Jadran ekspres“ iz Zagreba, „Niš ekspres“ iz Niša, „Trans-jug“ iz Beograda, „Lazaro“ iz Banja Luke i „Jadran line“ iz Kragujevc. Po redu vožnje su krenuli „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje i „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na linijama u Crnoj Gori.

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjejenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati radi dr Dragana Knežević, od 14:00 do 21:00 sat dr Maja Popović i dr Ljiljana Ugrinović, a u ambulanti u Bijeloj od 8:00 do 16:00 sati dr Milena Proročić. U dispanzeru za žene danas je od 7:00 do 15:00 sati dr Alenka Srdanović, a od 15:00 do 19:00 sati dr Slobodan Bulatović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Aleksandra Kolundžić, dr Sanja Čeprnić, dr Goran Komar, dr Tanja Zgradić i dr Marija Stanišić, a od 14:00 do 21:00 sat dr Danka Krivokapć, dr Zinaida Miljković  dr Sanja Topić.  U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Vesna Kovač a u drugoj dr Iljana Danilović, a u ambulanti u Igalu od 7:00 do 14:00 sati radi dr Ana Popović.

 

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close