Друштво

JESEN 2019: SERVISNE INFORMACIJE

U južnim i centralnim predjelima pretežno oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom. Na sjeveru oblačno sa snijegom, i formiranje sniježnog pokrivača. Poslijepodne ili u večernjim satima prestanak padavina u cijeloj zemlji. Vjetar sjevernih smjerova, prijepodne mjestimično, a u drugom dijelu dana i tokom noći u svim predjelima umjeren do jak. Jutarnja temepratura vazduha biće uglavnom i najviša dnevna, jer se tokom dana očekuje osjetno zahlađenje.

GRANIČNI PRELAZI

Juče je na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovan ukupno 3 561 putnik, 1 233 motorna vozila i jedno plovilo. Službenici Granične policije spriječili su jedno lice u nezakonitom prelasku državne granice.

AUTO MOTO SAVEZ

Saobraća se po uglavnom mokrim kolovozima, uz smanjenu vidljivost i opasnost od sitnijih odrona na putevima koji vode kroz usjeke i klisure. I dalje je u prekidu saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac – Đurđševića Tara, a zbog rekonstrukcije je u prekidu saobraćaj za sve vrste vozila i na dionici Lubnice – Jelovica. Savjetuje se oprezna vožna, prilagođena vremenskim i uslovima na putu, uz obavezno poštovanje pravila saobraćaja i postavljene signalizacije.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je planirano 12 letova, od čega pet za Beograd. Prvi „Montenegro Airlines“-ov je realizovan u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su u 8:20, 15:15 i u 20:50. Iz Tivta su planirana četiri leta, a dva su za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 7:30, a „Air Serbia“ u 11:30.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru u 8:15, sa neznatnim zakašnjenjem, a inter city voz po redu vožnje očekuju u 20:00 sati. Lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli „Centrotrans“ sa Pala, „Ozlem tours“ iz Leskovca, „Lazaro“ iz Banja Luke, „Viena tour“ iz Modriče i „Banbus“ iz Beograda, a za njima i „Rule turs“ iz Skoplja, „Blue line“ iz Novog Sada, „Jadran ekspres“ iz Beograda i Zagreba i „Royal travel“ iz Bijeljine. Po redu vožnje su krenuli „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Lalatović travel“ za Federalo Sarajevo, kao i prvi autobusi na linijama u Crnoj Gori.

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Olivera Mentović i dr Dragana Knežević, od 14:00 do 21:00 sat dr Ljiljana Ugrinović i dr Maja Popović, a u ambulanti u Bijeloj od 8:00 do 16:00 sati dr Milena Proročić. U dispanzeru za žene danas od 7:00 do 15:00 sati pacijentkinje prima dr Alenka Srdanović. Od izabraih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Aleksandra Kolundžić, dr Vesna Kovač, dr Danka Krivokapić i dr Zinaida Miljković, a od 14:00 do 21:00 sat dr Sanja Čeprnić, dr Goran Komar i dr Tanja Zgradić. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Iljana Danilović, a u drugoj dr Rosanda Bojčić, dok u ambulanti u Igalu od 7:00 do 14:00 sati radi dr Ana Popović

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close