Turizam

JP MORSKO DOBRO NA 41. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore učestvuje od 21. do 24. februara na 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu. Prezentacija plaža, marina i  obale biće organizovana na centralnoj poziciji štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Tema ovogodišnjeg nastupa Javnog preduzeća je nova tipizacija kupališta i plaža od Herceg Novog do Ulcinja. Od ove sezone sva javna kupališta imaće svoju temu- porodična kupališta, nešto skrovitija romantična i izletnička kupališta, kupališta za aktivni odmor (wind & kite surfing i ronjenje), party” kupališta…Kao poseban novitet izdvojili smo (pet friendly) kupališta za pse koja su namjenjena svim turistima i posjetiocima koji dan na plaži žele nesmetano da provedu sa svojim ljubimcima. Tu su i plaže posebne namjene, ljekovita i nudistička kupališta.

Za sajamski nastup pripremljeno je i specijalno magazin izdanje “The Collection Montenegro Best Beaches” – katalog najatraktivnijih plaža koje posjeduju prestižno ekološko priznanje Plavu zastavicu, ali i izvanrednu gastro i lifestyle ponudu na plaži. Za vrijeme trajanja sajma direktor Javnog preduzeća Predrag Jelušić sa svojim saradnicima održaće sastanke sa brojnim turističkim poslenicima i partnerima iz Srbije i regiona. Svakodnevno su organizovani i medijski nastupi na kojima će crnogorska obala, kao najznačajniji turistički resurs, biti promovisana pred auditorijumom jednog od naših najvažnijih tržišta, saopšteno je iz Morskog dobra.

Tags

Povezane Vijesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Close