Друштво

КАРМЕЛА МУЈИЧИЋ ГЛАВНИ САНИТАРНИ ИНСПЕКТОР -УПРАВА ПОЈАЧАНА ЗА 13 ИНСПЕКТОРА

Влада је одлучила и да за главну здравствено санитарну инспекторку у Управи за инспекцијске послове постави Кармелу Мујичић.
Комисија за кадровска и административна питања Владе Црне Горе, на телефонској сједници од 30. јула 2020. године, уз сагласност већине чланова, одлучила је да поводом предлога директора Управе за инспекцијске послове за давање сагласности за постављење главне здравствено-санитарне инспекторке у Управи за инспекцијске послове, предложи Влади Црне Горе да да сагласност да се за главну здравствено – санитарну инспекторку у Управи за инспекцијске послове – Сектору за заштиту животне средине, безбједност и здравља људи, социјалне и дјечје заштите – Одсјеку за здравствено – санитарну инспекцију, постави Кармела Мујичић, зубни љекар.

Влада је размотрила и захтјев за давање сагласности за попуну радних мјеста која нису предвиђена Кадровским планом за 2020. годину и дала сагласност да се попуне радна мјеста у Управи за инспекцијске послове запошљавањем 13 санитарних инспектора због повећане потребе контроле усљед пандемије новог корона вируса.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте Још
Close
Back to top button
Close