Društvo

KARMELA MUJIČIĆ GLAVNI SANITARNI INSPEKTOR -UPRAVA POJAČANA ZA 13 INSPEKTORA

Vlada je odlučila i da za glavnu zdravstveno sanitarnu inspektorku u Upravi za inspekcijske poslove postavi Karmelu Mujičić.
Komisija za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Crne Gore, na telefonskoj sjednici od 30. jula 2020. godine, uz saglasnost većine članova, odlučila je da povodom predloga direktora Uprave za inspekcijske poslove za davanje saglasnosti za postavljenje glavne zdravstveno-sanitarne inspektorke u Upravi za inspekcijske poslove, predloži Vladi Crne Gore da da saglasnost da se za glavnu zdravstveno – sanitarnu inspektorku u Upravi za inspekcijske poslove – Sektoru za zaštitu životne sredine, bezbjednost i zdravlja ljudi, socijalne i dječje zaštite – Odsjeku za zdravstveno – sanitarnu inspekciju, postavi Karmela Mujičić, zubni ljekar.

Vlada je razmotrila i zahtjev za davanje saglasnosti za popunu radnih mjesta koja nisu predviđena Kadrovskim planom za 2020. godinu i dala saglasnost da se popune radna mjesta u Upravi za inspekcijske poslove zapošljavanjem 13 sanitarnih inspektora zbog povećane potrebe kontrole usljed pandemije novog korona virusa.

Tags

Povezane Vijesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Close