Друштво

KOMPANIJA IDEA DONACIJOM OD TRI HILJADE EURA OMOGUĆILA OBNOVU PODOVA U OŠ“MILAN VUKOVIĆ“

Kada se usaglase dobar volja i ideja – onda se sve  pokreće na bolje. U hercegnovskoj Osnovnoj školi „Milan Vuković“ počelo je postavljanje novih podova u učionicama,a  zahvaljujući poklonu  lanca prodavnica „IDEA“ – novčanom iznosu od tri hiljade eura – koji je zaslužen na  likovnom konkursu „Moja IDEjA za moj grad“. Podsjetićemo  IDEA  je konkurs organizovala u martu organizovala za sve osnovne škole u Herceg Novom.

Kreativnim i originalnim radom, prvo mjesto na konkursu  osvojila je Sara Bojanić i tako svojoj školi, i drugarima, a u školi je  765 učenika,  omogućila da ubuduće nastavu pohađaju u  učionicama i kabinetima sa novim i uređenim umjesto dotrajalih podova.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/06/Podovi-u-OŠ-Milan-Vuković-1.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

 

„Zahvaljujući  ovoj donaciji nabavili smo  potreban materijal i započeli posao, a završetak planiramo tokom jula“  objasnio je direktor ove ustanove  Željko Bojović uz zahvalnost predstavnicima  kompanije IDEA, koji su ovom lijepom akcijom na najljepši način potvrdili svoju društvenu odgovornost.

Iz kompanije IDEA su saopštili: naša je želja da se na taj način zahvalimo zajednici u kojoj poslujemo i potrošačima koji nam svakog dana u sve većem broju ukazuju povjerenje trgujući u našim prodavnicama.

Dobra iskustva biće dodatni podsticaj novim akcijama, obećavaju u kompaniji IDEA.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/06/2000px-Idea_Logo.svg_.png’ title=” title_color=” title_tag=”]

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close