ИздвојеноКултура

KONCERT „LIRE“ U SUBOTU NA TVRĐAVI FORTE MARE

Članice Vokalne grupe „Lira“ održaće koncert u subotu, 29. juna, na tvrđavi Forte mare od 21 sat.

I ovog puta publiku očekuje veoma bogat i dobro osmišljen repertoar, kazala je članica „Lire“ Lidija Ivanović

-Naš repertoar obuhvata prije svega muziku Boke i primorja, ali naša ljubav prema muzici nema ograničenja. Izvodimo i pjesme domaće i strane pop muzike i evergrina, ruske i domaće narodne pjesme, zaista imamo mnogo toga da ponudimo publici i vjerujemo da će uživati baš kao što mi to činimo pjevajući. Očekujemo sve koji vole ovakvu vrstu zabave i provoda da budu sa nama u subotu na tvrđavi Forte mare, istakla je Ivanović.

Organizator koncerta je JUK Herceg fest, a u „Liri“ se nadaju da će nastupi biti praksa tokom cijelog ljeta, kao i prethodnih godina. To najviše zavisi od publike i nadaju se da će imati njihovu punu podršku

-Koncert održavamo u organizaciji Herceg festa i vjerujemo da će to biti praksa tokom cijelog ljeta,. Koncerti prošle godine bili su dio programa Turističke organizacije, a ove godine je drugačije zbog promjene koncepta rada i angažovanja lokalnih zabavljača. „Lira“ će dati sve od sebe da se angažuje premda smo jako kasno obavješteni o nesaradnji sa Turističkom organizacijom. Radimo sve što je u našoj moći da napravimo što više nastupa, kazala je Ivanović.

Vokalna grupa „Lira“ je dobro poznata i domaćim građanima i gostima. Uvijek je imala deset članica, a taj broj se i dalje održava, kazala je Ivanović.

-Dest pjevačica je na sceni, to su djjevojke i žene različite starosne dobi ali smo veoma skladne i naša energija je vrlo kompaktna, objasnila je Ivanović.

Tags

Повезане Вијести

2 Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close