Туризам

KONKURS ZA IZRADU ZAŠTITNOG ZNAKA “DOMAĆI UKUSI”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore raspisala je Konkurs za izradu zaštitnog znaka – logotipa i slogana koji će pratiti realizaciju projekta “Domaći ukusi”.

Riječ je o projektu koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička oranizacija Crne Gore, Investiciono – razvojni fond i Privredna komora Crne Gore, u cilju promocije domaćih proizvoda, supstitucije uvoza i povećanja potrošnje kroz turizam.

– Nacionalna turistička organizacija je jedan od nosilaca projekta, a logotip bi trebalo da se nadovezuje na logotip turističkog nacionalnog brenda “Montenegro Wild Beauty”. Pravo prijave na konkursu imaju pravna i fizička lica iz oblasti marketinga, arhitekture, dizajna i umjetnosti. Najboljima na konkursu biće dodjeljene  novčane nagrade;  prva u iznosu od 2 000 eura, druga u iznosu od 1 500 eura  treća nagrada u iznosu od 1 000 eura, navode iz NTO CG, na čijem je sajtu dostupan konkurs.

Konkurs za izradu zaštitnog znaka u okviru projekta “Domaći ukusi” otvoren je 20 kalendarskih dana od dana objavljivanja.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close