Култура

KONSTANTIN KOSTJUKOV I ZVIJEZDE BEOGRADSKOG BALETA OTVARAJU DANE RUSKE KULTURE

Gala koncertom  na Kanli kuli, direktora Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, Konstantina Kostjukova, uz zvijezde beogradskog baleta,  biće obilježen  svečani  početak  „Dana ruske kulture“ , 10. juna sa početkom u 20 časova. Riječ je o jedinstvenom programu iz  baletske umjetnosti na našim prostorima-saopštavaju iz TO Herceg Novi.

-Program ove gala večeri omogućava publici da vidi dijelove iz najpopularnijih ostvarenja stranih i domaćih kompozitora i da uživaju u ostvarenjima klasičnog, neoklasičnog i modernog baleta.  Ulaz je besplatan a organizator je Turistička organizaija Herceg Novi koja poziva i želi dobrodošlicu svima koji dođu da uživaju uz koncert -navode iz TO.

Program se narednih dana nastavlja uz projekcije filmova, ruske kinematografije, organizaciju okruglih stolova, promocije romana, koncerta ruskih umjetnika i talenata u izvođenju  djela klasične muzike, kao i gastro večeri ruske savremene kuhinje.

Nastavak manifestacije “Dani ruske kulture” biće upriličen u periodu od 09. do 12. septembra, kada će u našem gradu gostovati rusko pozorište iz Sankt Peterburga.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close