Спорт

KOŠARKA -ANJA PEŠIĆ I BOJANA RADNJIĆ NA FIBA KAMPU U SLOVENIJI

Članice ŽKK ”Primorje”, trenerica Anja Pešić i igračica Bojana Radnjić, predstavljaju Crnu Goru na FIBA kampu koji se održava u Postojni  u Sloveniji. Odlično rad u Košarkaškom klubu ”Primorje” privlači pažnju eminentnih košarkaških poslenika, stoga je uslijedio i poziv na FIBA kamp, gdje će Novljanke imati priliku da razmijene iskustva sa najboljim evropskim trenerima i igračicama.  Anja Pešić je jedna od najmlađih trenera u Crnoj Gori.

-Zadovoljstvo je dobiti poziv za FIBA kamp, a još je veće zadovoljstvo, znajući da predstavljamo Crnu Goru. Očekivanja su velika, a nadam se da će se ta očekivanja i ostvariti. Vjerujem da ću se u Herceg Novi vratiti sa kompletnijim košarkaškim znanjem i većim iskustvom. Srećna sam i radosna što sam dio kampa, a takođe vjerujem da ćemo Bojana i ja ispuniti očekivanja našeg kluba i našeg grada.

Igračica Primorja, Bojana Radnjić na kamp ide kao najmlađi učesnik, a njen izuzetni talenat i kvalitet, odlična igra u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj selekciji Primorja, kao i u WABA ligi, bila je preporuka za poziv na eminentni kamp.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close