Спорт

KOŠARKA, TURNIR VETERANA – VALJEVO U FINALU BOLJE OD KARAČE

U organizaciji košarkaškog kluba veteran “Karača 2005” u Sportskom centru  Igalo je održan II međunarodni turnir veteran.Na turniru je učestvovalo osam ekipa podijeljenih u dvije grupe a u finalnom susretu veteran Valjeva su savladali domaćine, i branioce trofeja KKV “Karača 2005″ rezultatom 51-41.

U susretu za treće mjesto Konavle su bile bolje od “Sokola” iz Nikšića 48 – 47 nakon produžetka.

Plasman ekipa:

  1. KKV Valjevo
  2. KKV Karača
  3. KKV Konavle
  4. KKV Sokoli
  5. KKV Nikšić
  6. KKV Mojkovac
  7. KKV Mostar
  8. KKV Trebinje

-Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu i odličnoj organizaciji. U finalu smo savldali domaćina koji je pružio odličan otpor i dobra je ekipa, ali mi smo prikazali više u ovom trenutku. Naša ekipa je bila učesnik dva svjetska prvenstvu veterana, u Atini i Orlandu i ovaj turnir ne zaostaje u organizaciji u odnosu na ta velika takmičenja, rekao je Slavko Gavrilović član veterana Valjeva, koji su osvojili prvo mjesto.

-Uložili smo veliki napor da dovedemo ovako dobre ekipe. Zahvaljujem se mojim igračima koji su prikazali dobre igre i ostvarili dvije pobjede. U finalu je ekipa iz Valjeva prikazala više i zasluženo je osvojila pehar. Nadam se da ćemo naredne godine organizovati još veči i jači turnir, poručuje Jovica Ogurlić.

Organizator turnira , KKV “Karača 2005”, je posebne zahvalnice uručio Opštini i Turističkoj organizaciji Herceg Novi i Sportskom centru Igalo.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close