Спорт

KOŠARKA – VETERANI KARAČE DRUGI U SARAJEVU

Proteklog vikenda u Sarajevu je održan veliki međunarodni košarkaški turnir veterana. Na ovom takmičenju učestvovali su i veterani iz Herceg Novog, KKV „Karača 2005“, koji su u konkurenciji veterana preko 45 godina osvojili drugo mjesto. Novljani su u finalu poraženi od domaćina turnira, KKV „Sarajevo“ 57-52. Turnir je okupio deset ekipa sa prostora bivše države.

Trener ekipe je Jovan Ogurlić, pomoćni trener Branislav Vukičević, dok su u sastavu bili: Slobodan Janjić, Milan Cvjetičanin, Ljubiša Savić, Pavle Njegovac, Vuksan Stamenković, Igor Kovačević, Dejan Drašković, Milutin Bulatović, Slavko Popadić , Davor Milić, Dragan Očinić i Marko Popović.

Prilikom gostovanja na našem Radiju, trener ekipe Jovica Ogurlić, istakao je, da su momci tokom turnira pružili dobru igru i uprkos lošem suđenju u finalu bili na domak osvajanja turnira.

-Nastavljamo sa odličnim igrama na turnirima na kojima učestvujemo. Nakon drugog mjesta na turniru u Tivtu, uspjeli smo da se plasiramo u finale jakog turnira u Sarajevu. Na žalust poklekli smo u finalu i nismo uspjeli da osvojimo pobjednički pehar. Bili smo oslabljeni neigranjem našeg kapitena Jovana Vučurovića. Da je on bio tu mislim da bi pobjedili. Okrećemo se novim obavezama, krajem novembra planiran je odlazak u Beograd gjde se održava najjači turnir veterana na ovim prostorima. Nećemo iznevjeriti naše navijače i obećavamo još bolje igre, poručio je Ogurlić.[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2017/10/1-2.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

 

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close