ДруштвоИздвојеноКултура

KUD „IGALO“, GRADSKA MUZIKA, PREDSTAVNICI OPŠTINE I TURISTIČKE ORGANIZACIJE STIGLI U POLJSKU

Gradska muzika Herceg Novi, članovi KUD-a Igalo, predstavnici Opštine, Turističke organizacije i JUK Herceg festa prešli su jutros rano poljsku granicu i odmorili se, u hotelu, u gradu Rajc, javljaju nam iz KUD-a „Igalo“. Nakon doručka nastavljaju put za Lobez, gdje će učestvovati na Međunarodnom festivalu duvačkih orkestara i big bendova, koji se ,u tom gradu,tradicionalo organizuje preko 20 godina.

Predsjednik KUD-a, Igor Simović kaže, za naš Radio,  da su putovali dobro, uz veselu  atmosferu u autobusu. Uoči polaska za Poljsku , Simović je bio naš gost.

-Predstavljaćemo Herceg Novi u Lobezu, u Poljskoj, a tu će biti i članovi Gradske muzike , kao i predstavnici opštine i Herceg Festa, Turističke organizacije. Pokušaćemo da uspostavimo nove kontakte, kao i da u najljepšem i najboljem svijetlu predstavimo turističku ponudu grada i Boke. Predviđen je defile kroz grad i tri nastupa – koregrafije sa igrama iz Crne Gore i Boke. Program je zanimljiv i opsežan.

Folkloraši Igala, i ostali predstavnici grada u Poljskoj su do 26. juna, kada ih čekamo sa lijepim utiscima i fotografijama.

 

Tags

Повезане Вијести

2 Коментара

  1. Ово је лијепа и похвална вијест , добра и корисна реклама за нашу општину. Сретан пут, успјешан и пријатан боравак у иностранству и да нам се сви живи , здрави и задовољни вратите назад.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close