Спорт

LAZURE LIGA – PETO KOLO

U organizaciji NVO “Orjen Outdoor” i AK “Niskogorci”, a uz podršku kompanije LAZURE Marina & Hotel održano je peto kolo LAZURE novske sky MINI trail lige Radoštačko Sedli MINI Vertikal. Staza je bila dugačka 1,3 km / cca 350 D+ (metara ukupnog uspona).

Prvo mjesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Novljanin Perica Vučković sa vremenom 16:45, dok je drugi bio Boris Kosović sa vremenom 19:57, treći je bio Evgen Popov iz Rusije sa vremenom 21:33.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Ekaterina Lapteva iz Rusije sa vremenom 23:15, druga je bila Marija Bošnjk sa vremenom 24:55

U ukupnom poretku nakon 3 kola u muškoj konkurenciji prvo mjesto zauzima Perica Vučković, drugo mjesto dijele Zoran Vujošević i Evgen Popov dok je treći Dmitri Lepisov.

Kod žena prvo mjesto zauzima Marija Bošnjak, drugo mjesto dijele Jelena Tomašević, Miluša Bošković i Ekaterina Lapteva, dok treće mjesto dijele Milka Kvrgić, Snežana Đurić i Sanja Antić.

U obje konkurencije će se o postolju odlučivati u poslednjem kolu Kameno Sky MINI Extreme.

-Svi trkači bezbjedno su završili trku, a organizator je dobio pohvale da je staza bila besprekorno označena i da nije bilo nedoumica, ističe organizator Lige Saša Kulinović.

U ovoj sezoni kao prijatelji trke tu su vinarija podrumi “Delić” i Suplement store Montenegro, koji su najboljima poklonili veoma lijepe poklone iz svog asortimana. Za vizuelni identitet potrudili su se iz Reklama Svijet a turistička organizacija je obezbjedila fotoaparat na trci.

Sledeće kolo je zakazano za Nedelju 15.decembar kada je na programu šesto ujedno i poslednje kolo Kameno Sky MINI Extreme.

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close