Спорт

ЈАДРАН ЦАРИНЕ И СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА

Европска пливачка федеравција (LEN)  након  одлуке да се такмичења ,под њеним окриљем не настављаљу, окреће се новој сезони. Предложила је начин одигравања такмичења, у којима би, у сезони која није завршена, био и  Јадран Царине. Јадран је прекид такмикчења затекао на четвртом мјесту у групи А.

Из  Европске пливачке федерације саопштили су да ће све урадити како би на вријеме почела наредна сезона, која је  проблем за многе клубове, јер  криза због  пандемије  COVID – 19 спрјечила их је да праве планове. Термин такмичења је још увијек непознат, као и формула по којој ће се Лига шампиона  наредне сезоне играти.

Једна од опција је да се број клубова са 16 смањи на 12, гдје би своје мјесто имао и Јадран Царине. ( Прошле годинер добио  је трогодишњу „вајлд“  резервну карту за учешће у најјачем европском клупском такмичењу ).  Ту су Про Реко (Италија), Ференцварош, Солнок (Мађарска), Југ, Младост (Хрватска), Олимпијакос (Грчка), Барселонета (Шпанија), Марсеј (Француска), Хановер, Шпандау (Њемачка) и Динамо (Грузија).

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close