Друштво

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 33 stepena. Temperatura mora 25 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu ove sedmice su u jutarnjoj smjeni  dr Maja Popović i dr  Olivera Mentović, u popodnevnoj dr Ljiljana Ugrinović i dr Dragana Knežević, dok u ambulanti u Bijeloj dr Milena Proročić radi svakog dana od 8 do 16 sati. U Dispanzeru za žene dr  Alenka Srdanović radi od 7 do 15 sati ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, a srijedom od 13 do 21 sat. Dr Slobodan Bulatović radi ponedeljkom i četvrtkom od 15 do 19 sati. Na dijelu za odrasle, u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Marija Stanišić, dr Sanja Čeprnić, dr Goran Komar, a dr Aleksandar Dosković od sutra radi takođe od 7 do 14 sati. U popodnevnoj smjeni su dr Sanja Topić, dr Vesna Kovač i dr Danka Krivokapić. U ambulanti u Igalu, od 7 do 14 sati, radi dr Ana Popović, na Toploj dr Tanja Zgradić, a u Bijeloj dr Rosanda Bojičić od 7 do 14 i dr Iljana Danilović od       14 do 21 sat.

AUTOBUSKA STANICA

Do 8 sati su stigli autobusi iz Banja Luke i Skoplja, ostale očekuju u nastavku. Po redu vožnje krenuo je autobus ka Beogradu, u 8 sati i autobusi ka Trebinju, Dubrovniku, Splitu, u 8:35 će i ka federalnom Sarajevu. Mjesta ima u svim pravcima. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 321-225.

AERODROM TIVAT

Danas će biti realizovana 23 leta sa tivatskog aerodroma, a polasci su planirani ka Moskvi, Beogradu, Sankt Peterburgu, Tel Avivu, Minsku, Londonu, Briselu, Parizu, Tuluzu, Nišu. Jutros kasni u dolasku avion Ural airlinesa iz Moskve i u Tivtu ga očekuju u 8:20 umjesto u 6:40, a 15 minuta prije vremena sletjeće avioni iz Minska i Tel Aviva.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda u Baru će biti oko 9 sati. Lokali i ovog jutra saobraćaju po redu vožnje.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom prethodna tri dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 55 222 putnika, 14 716 vozila i 22 plovila. Službenici Granične policije nisu dozvolili ulazak u zemlju za troje ljudi, dvoje je spriječeno u nezakonitom prelasku državne granice dok su jedno lice otkrili po interpolovoj potjernici.

AMSCG

U većem dijelu Crne Gore saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Intezitet saobraćaja je umjeren.

Od danas do 30. decembra, zabranjen je saobraćaj na dionici Vilusi – Trubjela od 9 do 12 i od 14 do 16 sati.

U protekla 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a četiri lakše povređeno.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close