Друштво

LJETO 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina poslijepodne i u večernjim satima. Vjetar ponegdje umjeren do pojačan, sjeveroistočni i istočni, krajem dana i tokom noći u cijeloj zemlji pojačan i jak sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 26 stepeni. Temperatura mora 25 stepeni.

CEDIS

Danas će struja biti na kratko isključena u Domu zdravlja i zgradi MUP-a, od 8 do 9:30.

Sutra (20. 9.) bez struje će, od 7 do 14 sati, biti naselja Kameno, Žlijebi, Ubli, Mokrine, Kruševice i Vrbanj, od 8 do 9 sati, Dom Zdravlja, Zgrada MUP-a, Topla 2 i Topla 3, a od 9 do 12 sati naselje Žvinje.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu ove sedmice su u jutarnjoj smjeni  dr Maja Popović i dr  Olivera Mentović, u popodnevnoj dr Ljiljana Ugrinović i dr Dragana Knežević, dok u ambulanti u Bijeloj dr Milena Proročić radi svakog dana od 8 do 16 sati. U Dispanzeru za žene dr  Alenka Srdanović danas i sutra radi od 7 do 15 sati. Dr Slobodan Bulatović danas radi od 15 do 19 sati. Na dijelu za odrasle, u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Marija Stanišić, dr Sanja Čeprnić, dr Goran Komar i dr Aleksandar Dosković. U popodnevnoj smjeni su dr Sanja Topić, dr Vesna Kovač i dr Danka Krivokapić. U ambulanti u Igalu, od 7 do 14 sati, radi dr Ana Popović, na Toploj dr Tanja Zgradić, a u Bijeloj dr Rosanda Bojičić od 7 do 14 i dr Iljana Danilović od 14 do 21 sat.

AUTOBUSKA STANICA

Gužve su za nama, a ako odlučite da putujete ovim prevoznim sredstvom, mjesta ima u svim pravcima. Do 7;30 došao je jedino autobus iz Modriče. Na vrijeme je krenuo autobus ka Beogradu, u 7 sati, u 8 kreće autobus ka Trebinju, a još jedan polazak planiran je u 12:10. Ka Splitu je organizovana linija u 8:10 ali i u 19 sati.

AERODROM TIVAT

Sa tivatskog aerodroma realizovaće 26 letova ka Beogradu, Moskvi, Lajpcigu, Varšavi, Viljnusu, Poznanu, Kievu, Majorki, Parizu, Hanoveru, Londonu, Minsku, Minhenu, Sankt Peterburgu, Lvivu, Katovicama. Jutarnji avion Ural airlinesa iz Antaliye kasni u dolasku i u Tivtu ga očekuju u 8:20 umjesto u 7:30, dok je prije vremena sletio avion Enterjet iz Varšave, u 7:30 umjesto u 8 sati. Petnaestak minuta ranije očekuju i dolazak Getjeta iz Viljnusa, u 7:55 umjesto u 8:10.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 20minuta ui u Baru ga očekuju u 8:30, dok su polasci ka Beogradu organizovani u dva termina, u 9 i 19 sati.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom jučerašnjeg dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 16 317  putnika, 4 293 vozila i osam plovila. Jednom licu nije dozvoljen ulaz u državu.

TRAJEKTI

I dalje je na snazi ljetni red vožnje po kojem trajekti Pomorskog saobraćaja non stop povezuju Kamenare i Lepetane.

AMSCG

Povremena kiša i nestabilno vrijeme uslovili su da se na pojedinim dionicama saobraća po klizavim kolovozima. Intezitet saobraćaja je umjeren.

Do 30. decembra zabranjen je saobraćaj na dionici Vilusi – Trubjela od 9 do 12 i od 14 do 16 sati.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 20 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe teže, a deset lakše povrijeđeno.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Tags

Повезане Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close